Femke Flietstra

Raadslid
Mijn naam is Femke Flietstra, ik ben met mijn 29 jaar het jongerengezicht in onze fractie. Ik woon in De Horn, dichtbij winkelcentrum de Mare.

Ik ben een rustige, energieke en gedreven jonge vrouw, die van mening is dat het in de politiek behoorlijk wat vlotter en moderner kan. Daarom wil ik graag spreekbuis zijn voor wat jongeren bezig houdt en hier ook eigentijdse middelen bij inzetten. Zo ben ik actief op Insta en TikTok en op die plaatsen in Alkmaar waar de belangen van jongeren in het geding zijn.

Ik voel mij thuis bij de Onafhankelijke Partij Alkmaar omdat die partij van aanpakken houdt, snel de thema’s oppikt die bij de inwoners spelen en geen dure bestuurlijke taal gebruikt.

Groen in de wijk, uitgaan, goed wonen, veiligheid op straat en directe democratie zijn onderwerpen die mij in beweging brengen. Het is mijn ervaring dat als je de kennis van de inwoners goed benut, je veel betere oplossingen krijgt dan er vanuit het stadhuis worden bedacht.

Contact: 
femkeflietstra@opa-alkmaar.nl

 

Houdt lokale politiek onafhankelijk

OPA staat voor de inbreng van burgers. Inwoners weten immers beter wat er speelt dan ambtenaren en bestuurders achter hun bureau. Volg de Onafhankelijke Partij op onze social media kanalen, schrijf u in op onze nieuwsbrief of neem direct contact op met onze raadsleden.