Feest zou voor en door inwoners zijn!

Er is jaren aan gewerkt: een nieuw Dorpshart voor Stompetoren. Mede dankzij de Dorpsraad, die ondanks tegenslag, nooit opgaf en doorging om de plannen te realiseren. ‘Een groot compliment waard’, aldus Victor Kloos, fractieleider van OPA.Feestje mag niet.

Je zou zeggen: zo’n dorp verdient een eigen feestje, nu het zover is. Plannen volop en iedereen keek er reikhalzend naar uit: de onthulling van het nieuwe Dorpshart. Maar wat blijkt? De gemeente geeft geen vergunning voor een dorpsfeest en organiseert alleen iets voor zichzelf.

Participatie?

Victor Kloos: ‘Daar sta je dan met alle mooie woorden over participatie. Als puntje bij paaltje komt, en je hebt écht iets om samen te vieren met inwoners, dan laat je het afweten. Zeer teleurstellend!’

Houdt lokale politiek onafhankelijk

OPA staat voor de inbreng van burgers. Inwoners weten immers beter wat er speelt dan ambtenaren en bestuurders achter hun bureau. Volg de Onafhankelijke Partij op onze social media kanalen, schrijf u in op onze nieuwsbrief of neem direct contact op met onze raadsleden.