Lever lokale input voor het OPA verkiezingsprogramma, doe mee!

Klik verder naar: KOEDIJK, laat je horen!

 

Beste inwoner van Koedijk,

De Onafhankelijke Partij Alkmaar (OPA) werd 21 jaar geleden opgericht om op te komen voor uw belangen als inwoners van onze gemeente. ‘De Overheid moet weer ten dienste van de Burger werken’; dat hoor je nu ook in Den Haag. Wij doen dat als Onafhankelijke Partij al jaren in Alkmaar en zonder Haagse fratsen.

Zo is OPA onlangs nog in de gemeenteraad opgekomen voor de mensen in Oostwijk, die terecht tegen de sloop zijn van deze wijk met veel cultuurhistorie. OPA wil dat de gemeente het advies van kenners van die cultuurhistorie opvolgt.

Ook heeft OPA stelling genomen tegen de voorgenomen plaatsing van zonnepanelen tussen de Koedijker Vlotbrug en Schoorldam en gewezen op het alternatief van plaatsing van de zonnepanelen langs de N9. OPA wil dat de gemeente Alkmaar het serieus opneemt voor haar burgers in Koedijk en niet gemakshalve wijst naar besluitvorming door de gemeente Bergen.

We willen u vragen om via onze website van zich te laten horen over wat volgens u nu speelt in de wijk, welke zaken snel opgelost moeten worden en waar de gemeente ook in de toekomst meer aandacht aan zou moeten geven.

 

Klik verder naar: KOEDIJK, laat je horen!

 

 

U kunt ons ook altijd mailen via info@opa-alkmaar.nl

Houdt lokale politiek onafhankelijk

OPA staat voor de inbreng van burgers. Inwoners weten immers beter wat er speelt dan ambtenaren en bestuurders achter hun bureau. Volg de Onafhankelijke Partij op onze social media kanalen, schrijf u in op onze nieuwsbrief of neem direct contact op met onze raadsleden.