OPA: Dolblij met onafhankelijke burgemeester!

Weet u het nog? De landelijke partijen parachuteerden hun landelijke kandidaten altijd voor de post van burgemeester in Alkmaar.
OPA is dolblij dat er in de stad waar de Onafhankelijke Partij Alkmaar al jaren de grootste is, nu een onafhankelijke burgemeester wordt benoemd.
Heel belangrijk is dat Anja Schouten veel kaas heeft gegeten - een echt Alkmaarse term- van veiligheid. Ze heeft immers bij de politie een topfunctie gehad. OPA heeft al jaren lang veiligheid als topprioriteit dus dat zit wel goed met Anja!

OPA vindt het ook geweldig dat onze nieuwe burgemeester een echte Alkmaarse is, geboren en getogen in onze prachtige gemeente.
Kloos: “Wij feliciteren onze inwoners met onze nieuwe burgemeester. Ik denk dat de inwoners haar zeer benaderbaar zullen vinden. Wij feliciteren Anja Schouten met deze mooie functie en wensen haar veel succes!“

#Alkmaar #OnafhankelijkePolitiek

Houdt lokale politiek onafhankelijk

OPA staat voor de inbreng van burgers. Inwoners weten immers beter wat er speelt dan ambtenaren en bestuurders achter hun bureau. Volg de Onafhankelijke Partij op onze social media kanalen, schrijf u in op onze nieuwsbrief of neem direct contact op met onze raadsleden.