Klik verder naar: Oudorp, laat je horen!

 

Beste inwoner van Oudorp,

De Onafhankelijke Partij Alkmaar (OPA) werd 21 jaar geleden opgericht  om uw belangen als inwoners in de lokale politiek te dienen. De Overheid moet weer ten dienste van de Burger werken hoor je nu ook in Den Haag. Wij vinden en doen dat als OPA al jaren in Alkmaar en zonder Haagse fratsen. 


OPA komt in de gemeenteraad op voor de mensen in de wijken in Alkmaar, zo ook voor Oudorp. Onze aandachtspunten voor dit groene stadsdeel: Goed onderhoud van het groen in de wijk en snelle reparatie van losen scheefzittende stoeptegels. Vergroting van de veiligheid door meer politiesurveillance. Het aantal woninginbraken in Oudorp moet omlaag. Er zijn nu twee geldautomaten (in de supermarkten) en deze moeten worden behouden. Het wijkcentrum en de sportverenigingen verdienen onze steun. En de traditionele Sinterklaas intocht in Oudorp moet wat ons betreft worden gekoesterd. 

 

We willen u vragen om via onze website van zich te laten horen over wat volgens u nu speelt in de wijk, welke zaken snel opgelost moeten worden en waar de gemeente op langere termijn meer aandacht aan zou moeten geven.

 

 

Klik verder naar:

 

 

U kunt ons ook altijd mailen via info@opa-alkmaar.nl

 

Foto Oudorperhout: Mooi in NH
Foto Witte Kerkje: Anita Boekelaar

Houdt lokale politiek onafhankelijk

OPA staat voor de inbreng van burgers. Inwoners weten immers beter wat er speelt dan ambtenaren en bestuurders achter hun bureau. Volg de Onafhankelijke Partij op onze social media kanalen, schrijf u in op onze nieuwsbrief of neem direct contact op met onze raadsleden.