!! Deze bijeenkomst wordt vanwege covid maatregelen verplaatst naar Januari. Indien aangemeld ontvangt u een nieuwe uitnodiging per mail !!

 

 

 

 

Beste inwoner van de gemeente Alkmaar,


De Onafhankelijke Partij Alkmaar (OPA) bruist van energie. OPA wil deze energie inzetten om onze stad en onze dorpen nog mooier te maken.


De fractie en het bestuur van de Onafhankelijke Partij Alkmaar wil graag met u het verkiezingsprogramma bespreken. De inbreng van de vrienden van onze partij hebben we nodig om tot een prachtig verkiezingsresultaat te komen op 16 maart 2022. En daarnaast is het natuurlijk ook heel fijn om weer met iedereen bij elkaar te komen!

We nodigen je dus van harte uit op 15 december aanstaande.

De avond zal geheel in het teken staan van het verkiezingsprogramma. Jouw mening als betrokkene en inwoner is belangrijk voor Alkmaar en OPA kan alle hulp in de campagne goed gebruiken. Ken je iemand die je graag meeneemt? Ook die is van harte welkom!

Laat je wel even weten of we op je (jullie) mogen rekenen in verband met de planning?

Email naar bestuur@opa-alkmaar.nl


Het belooft een positieve avond te worden, de koffie zetten we klaar!


Met vriendelijke groeten,


Het bestuur en de fractie van de Onafhankelijke Partij Alkmaar.

 

Onderwerp : Bijeenkomst Vrienden van OPA

Datum : woensdag 15 december 2021

Tijd : 19.00 tot 22.00 uur

Locatie : Wijkcentrum Oud Overdie, Coornhertkade 106, 1813 VZ Alkmaar


Blijf op de hoogte, deel en like via:

fb.com/opa.alkmaar

instagram.com/opaalkmaar

tiktok.com/@onafhankelijke_partij

Houdt lokale politiek onafhankelijk

OPA staat voor de inbreng van burgers. Inwoners weten immers beter wat er speelt dan ambtenaren en bestuurders achter hun bureau. Volg de Onafhankelijke Partij op onze social media kanalen, schrijf u in op onze nieuwsbrief of neem direct contact op met onze raadsleden.