De afgelopen commissie sociaal bleek zelfs in deze moeilijke tijden een stuk minder sociaal dan waar de Onafhankelijke Partij op rekent voor inwoners van Alkmaar.
Nadat VVD wethouder voet bij stuk hield over de schokkende huurverhoging voor kleine, vaak culturele, ondernemers in het broedplaats gebouw in Oudorp probeerde de CDA-fractie het onderwerp scootmobielen van de agenda af te halen, zonder succes. Gelukkig worden de ca. 500 scootmobiel-gebruikers nu niet financieel op de korrel genomen door dit college. Tot slot vroeg OPA dezelfde CDA sociale wethouder om onmiddellijk in actie te komen voor mensen die hun kwijtschelding kwijt dreigen te raken omdat ze zelfredzaam zijn. Het antwoord van het college was dieptriest en ook veelzeggend…:
 
‘Wij wachten liever op Den Haag’

 

Houdt lokale politiek onafhankelijk

OPA staat voor de inbreng van burgers. Inwoners weten immers beter wat er speelt dan ambtenaren en bestuurders achter hun bureau. Volg de Onafhankelijke Partij op onze social media kanalen, schrijf u in op onze nieuwsbrief of neem direct contact op met onze raadsleden.